FARMACIE VETERINARĂ

Știm cu toții cât de neplăcută poate fi situația în care avem pe cineva drag suferind și nu găsim ușor medicamentul prescris. În farmacia CERTOVET veți găsi mereu o gamă foarte extinsă de produse medicamentoase, suplimente și stimulente, antibiotice și substanțe active pentru deparazitări și dezinfectări, accesorii, hrană pentru întreținere și diete, produse de igienă pentru animale, etc.

Orice produs farmaceutic veterinar de care aveți nevoie, chiar dacă nu îl veți găsi pe stoc, va putea fi comandat prin noi, atâta timp cât el încă există pe piață.

Produsele farmaceutice sunt stocate în condițiile de temperatură, umiditate și lumină specificate de producători, de condițiile impuse de lege prin norma sanitară-veterinară și de regulile standardelor actuale.

Suntem în permanent contact cu informații privind noile tendințe și evoluții medicale în plan terapeutic pentru a corespunde cerințelor unei clinici complexe cu serviciu farmaceutic modern și adaptat nevoilor actuale ale clienților.

Specialiștii CERTOVET sunt pregătiți să facă față oricărei provocări și să răspundă cu promptitudine cererilor și situațiilor medicale sensibile și urgente pentru orice fel de animale. Produsele aflate pe stoc asigură opțiunea terapeutică necesară pentru a interveni în cazul diverselor afecțiuni și maladii ale animăluțelor dumneavoastră.

Vă așteptăm cu încredere în Farmacia Veterianră CERTOVET din Năvodari!

GALERIE FOTO