INTERVENȚII CHIRURGICALE

În cadrul cabinetului CERTOVET, animăluțele dumneavoastră vor beneficia de servicii la standardele cele mai bune și sigure. Așa cum ne-am propus încă de la început, asigurăm profesionalismul necesar efectuării unor acte medicale cât mai precise.

Medicii și asistenții CERTOVET vor fi întotdeauna aproape de pacienți și de proprietari, încercând de fiecare dată să ofere maximum pentru sănatătea și binele clienților.

La cabinetul CERTOVET se pot efectua o multitudine de intervenții chirugicale, de la sterilizari până la diverse alte intervenții chirurgicale ce interesează aparatul digestiv (enterotomii, enterectomii, dilatație / torsiune gastrică, etc.), aparatul genito-urinar (uretrostome, cezariană, piometru, tumori mamare, etc.), oftalmologia (entropion, ectropion, cherry eye, etc.), alte intervenții pe țesuturi moi (extirpare diferite formațiuni, remedieri hernii ombilicale, inghinale, perineale, etc.).

Pentru aceste intervenții, sala de chirurgie beneficiază de o dotare corespunzătoare ce permite realizarea unor intervenții chirurgicale la un standard cât mai ridicat, care să ușureze realizarea actului medical în condiții de asepsie, de monitorizare a pacientului pe timpul intervenției, oxigenoterapie în timpul anesteziei iar la nevoie, atât pre cât și postoperator.

Intervențiile chirugicale vor fi întotdeauna precedate de o consultație clinică preoperatorie (anamneză, inspecție, ascultație, tensiometrie), în cadrul căreia se recomandă și efectuarea unor investigații paraclinice care să permită efectuarea unei anestezii adaptate statusului fiecărui pacient.

Animăluțele vizate de intervenție vor fi monitorizate și internate după caz, postoperator, fiind externate doar în momentul în care pacientul este recuperat după anestezie și nu prezintă riscuri postoperatorii și postanestezie.

Chirurgia veterinară este un serviciu complex care presupune studii și experiență pe o perioadă îndelungată. Cu CERTOVET veți avea certitudinea calității și devotamentului medical în acest domeniu.